Missa inte ditt drömjobb när det dyker upp

Vi är väldigt engagerade i att hitta rätt jobb till dig. Vägen dit kan ibland vara spikrak, ibland lite krokigare. Men registrera ditt CV hos oss så hjälper vi dig framåt. Det tar dig bara några minuter att fylla i, och kan innebära något nytt och roligt som förändrar hela ditt liv.

Varmt välkommen till Palm & Partners, vi tror på dig!

Att söka jobb via oss är busenkelt.

1. Ladda upp din CV

Du registrerar dig i vår CV-databas här. Vi har lagt stort vikt vid att det skall gå snabbt, har du en färdigskriven CV tar det max ett par minuter.

2. Våra rekryterare ringer upp dig

Har du rätt profil ringer en av våra rekryterare upp dig, genomför en kortare telefonintervju och bokar in ett personligt möte för en intervju.

3. Jobbet blir ditt

Är du sedan rätt för tjänsten (och tjänsten rätt för dig) så presenteras du för vår uppdragsgivare.

Intervju med oss

På Palm & Partners är vi personliga, det kommer du känna under din intervju.
• Vi pratar om din erfarenhet samt dina mål för framtiden.
• Vi ställer några "svåra frågor" för att senare kunna visa för kunden att du är den bästa personen för uppdraget och presentera dig på rätt sätt.

Du kommer tydligt märka vår rekryterares engagemang för kunden, uppdraget och för dig som person. Överhuvudtaget är vi mer engagerade än vad du är van vid, inte bara i början, utan även fortsättningsvis under hela anställningen för att du ska utvecklas och trivas.

Intervju med kunden

Vi har alltid intervjuer där du träffar kunden innan du säger ja till att ta dig an utmaningen i ditt nya jobb. Finner ni varandra är jobbet ditt, efter referenstagning som är en kvalitetssäkrande del i vår process.